Hondje al zes jaar niet weg te slaan van graf baasje

Ooohh…. Lees eens wat ik voor een ontroerend verhaal onder ogen kreeg via nu.nl. Een hond in Argentinië houdt al zes (!) jaar lang de wacht op het graf van zijn overleden baasje… De hond liep in 2006 weg van huis nadat zijn eigenaar was overleden en werd een week later teruggevonden bij het graf van zijn baas. Volgens de familie was Capitán, zoals de hond heet, nooit eerder op de begraafplaats geweest. Hoe het dier het graf heeft weten te vinden is dan ook een groot raadsel. Hoewel de familie herhaaldelijk heeft geprobeerd het dier mee terug te nemen naar huis, blijft Capitan terugkeren naar de begraafplaats.

Lees ook:Hond snikt bij graf oma
Lees ook:Beeldje van kleindochter gestolen van graf oma
Lees ook:Vetrollen redden hond
Lees ook:Hond houdt gezondheid van de oudere mens in de gaten
Lees ook:Nel Veerkamp op 82-jarige leeftijd overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>