Opa in meisjeskleding wordt hit op internet!

Een 72-jarige opa, die grappig wilde doen door te poseren in meisjeskleding van zijn kleindochters merk Yeukou (Yecoo) is een internetsensatie geworden. Kleindochter Lv is haar opa eeeuwig dankbaar, want door de gekkigheid van opa zag zij de omzet van haar webwinkel zag vervijfvoudigen. Opa Liu Xianping werkte jarenlang als boer in de provincie Hunan en droeg waarschijnlijk ook jarenlang een overall. Tja, en dan wil je misschien weleens iets anders. En zo geschiedde…..

Op de foto’s draagt draagt opa kniekousen, roze gebreide truitjes, rokjes met ruches, capes en handtassen. Aan China Newsweek vertelde  hoe het allemaal tot stand is gekomen.

Het begon als een grap. Hij trok wat kleding aan en gaf wat stijladviezen. Het werd zo leuk dat we er foto’s van hebben gemaakt.” Toen de ontwerpster die foto’s online zette bij Tmall, het grootste online winkelplatform van China, vlogen de beelden de wereld over en werd haar opa een hit. Liu zelf vind het allemaal best. ,,Waarom zou ik geen vrouwenkleding kunnen dragen? Ik help mijn kleindochter. We hebben veel plezier gehad tijdens het fotograferen. Ik ben oud en het enige wat ik wil is gelukkig zijn.” Bekijk hier de foto’s van opa.

Lees ook:De opa en oma van Rihanna…
Lees ook:Man (101) doodgereden door vrouw (91)
Lees ook:Legendarische fotomodel Twiggy nieuwe ambassadeur van L’Oréal
Lees ook:Gepensioneerd….iedere dag is een feest!
Lees ook:Nooit eerder vertoonde naaktfoto van Liz Taylor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>