Familie zit 15 maanden op vermiste kat

Dit bericht moet ik even met jullie delen hoor! Zo hysterisch en bijna onvoorstelbaar! Ken je het spreekwoord: “hij zoekt zijn paard en hij zit erop”? Nou, dit is net zoiets……

 

 

Een gezin in het Nederlandse Purmerend heeft 15 maanden op het kadaver van zijn vermiste kat Blacky gezeten. Het dier bleek te zijn overleden nadat het klem was komen te zitten in de vering aan de onderzijde van het bankstel in de woonkamer.

De gemummificeerde kat werd vrijdag teruggevonden toen het gezin aan het verhuizen was. 

Aanvankelijk werd aangenomen dat het in december 2011 verdwenen beest door het ijs was gezakt en verdronken. Van de doordringende stank in de buurt van de stoel werd aangenomen dat die ontstond doordat andere katten in huis er hadden geplast. De donkere vlek die daarvan het gevolg leek, werd keer op keer schoongemaakt. 

Medewerkers van de gealarmeerde Dierenambulance melden dat de gezinsleden “erg aangedaan en verdrietig” waren bij het ontdekken van de stoffelijke resten.

Lees ook:Zielig gewoon: een kat van 16 kilo!
Lees ook:Katten egoïstische beesten? Mooi niet!
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: knuffelen met katten in een café
Lees ook:Brrr….. oprukkende bedwants!
Lees ook:Jongetje op foto 60 jaar na watersnoodramp herkend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>