Hond snikt bij graf oma

Zou het waar zijn, een snikkende en snotterende aan het graf van de overleden oma van zijn baasje? Tja, als je het filmpje op YouTube bekijkt heeft het beest echt verdriet, aandoenlijk gewoon.

Op filmpje zie je hoe Wiley op het graf van de overleden oma ligt terwijl de familieleden zich opstellen rond hem. Ze spreken de huilende hond bemoedigende woorden toe: “We missen haar ook”, hoor je ze zeggen.

 Onder de video, die intussen al meer dan 362.000 keer is bekeken, hebben al verschillende mensen gereageerd. Sommigen vragen zich af of we het gesnotter van de hond wel als huilgeluiden moeten interpreteren.

”Ik ben geen dierenarts, dus ik weet niet welke geluiden hij precies maakt”, aldus zijn baasje. “Wat ik wel weet, is dat hij dat nog nooit eerder gedaan had en sindsdien is het ook niet meer gebeurd. Misschien hecht ik een beetje te veel belang aan zijn daden, maar zo ga ik om met mijn verdriet.”

Lees ook:Hondje al zes jaar niet weg te slaan van graf baasje
Lees ook:EH… Politie wanhopig door poepende hond
Lees ook:Hond houdt gezondheid van de oudere mens in de gaten
Lees ook:Honden (en baasjes) met overgewicht gezocht!
Lees ook:Hond bezoekt op eigen initiatief baasje met kanker in ziekenhuis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hond snikt bij graf oma

  1. Prilly

    Heeyy,, ik heb hem ook gezien het filmpje. Mijn hond maakt precies het zelfde geluid. Dit is gewoon een soort astmatische aanval. De honden hoeven het niet vaak te hebben maar het komt voor. Groetjes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>