Vliegen was nog nooit zo goedkoop!

Tarieven 25 tot 50 procent lager dan de tarieven die de vliegmaatschappijen in dezelfde periode vorig jaar in de aanbieding hadden! Nou, daar moet je toch wat mee doen niet? “Wanhopige pogingen worden gedaan om de vliegtuigen vol te krijgen…….” staat in de Telegraaf,  wat op mij overkomt dat je ook nog eens lekker breeduit kunt zitten.

De KLM bereidt in het diepste geheim een grote actie voor. Morgen start de KLM met dumptarieven naar tachtig bestemmingen, inclusief topbestemmingen zoals New York, Bangkok en Rome. British Airways heeft 75 vluchten in de uitverkoop gezet, SAS deed hetzelfde maar wat bescheidener en Malaysian Airlines, Singapore Airlines, Emirates, United Airlines, American Airlines en andere maatschappijen hebben vol de tegenaanval ingezet.

American Airlines biedt vanaf Brussel al retourtjes New York aan voor 289 euro inclusief alle toeslagen. United Airlines vliegt van Schiphol voor ongeveer 500 euro heen en terug naar Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Malaysian Airlines doet komend weekeinde retourtjes naar Singapore, Bangkok en Phuket de deur uit voor 519 en 549 euro.

Lees ook:Koffer meenemen soms duurder dan vliegticket zelf
Lees ook:Dagelijks de “Brussels Airport Express”
Lees ook:Uitverkoop: verre vliegreizen!
Lees ook:Uitverkoop bij Transavia!
Lees ook:Goedkoper vliegen met Ryanair

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vliegen was nog nooit zo goedkoop!

  1. Violet

    De bodem is inderdaad uit de prijzen. Je kunt eens kijken op tochnogopvakantie.nl of voordeelvakantiewijzer.nl voor een supervoordelig huisje of een all-inn vakantie tot 250 Euro pp. Er zitten hele mooie aanbiedingen tussen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>