Swoodoo, de supersnelle zoekmachine voor goedkope vliegreizen

Wat een heerlijk gevoel….eindelijk verlost van urenlange, frustrerende zoektochten naar goedkope vluchten. En dan nog heb je vaak het gevoel dat je misschien dé aanbieding van het jaar over het hoofd hebt gezien! Meer dan 100 vliegsites, o.a. Lowcost aanbieders zoals Transavia en Easyjet, grote websites van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en British Airways, maar ook online reisbureaus naar de beste vliegaanbiedingen worden voor je doorzocht! Is dat een luxe of niet?Een paar muisklikken en voilà: de goedkoopste vlucht op een bepaalde dag. Of de goedkoopste dagen op een bepaalde route. En of dat leidt tot boeken of niet: het kost de gebruiker geen cent. Swoodoo verdient zijn geld  met het doorklikken.De luchtvaartmaatschappijen en online reisbureaus betalen Swoodoo voor elke doorverwijzing. Wie via Swoodoo op hun boekingssites binnenkomt, betaalt gegarandeerd niets extra.

Uniek op Swoodoo.com is de Powersearch, een zoekoptie waarmee Swoodoo aantoont echt aan de kant van de gebruiker te staan. Met Powersearch kun je per land, regio of stad namelijk ook zoeken wanneer een vlucht het voordeligst is. Ook dan zoekt Swoodoo dwars door alle aanbieders naar de mogelijkheden. Powersearch is vooral geweldig als je overweegt naar een land, regio of stad te gaan, maar pas echt op reis wilt als de vlucht binnen je budget past.

Lees ook:Binnenkort op vliegvakantie? Goed nieuws: minder kans op vertraging
Lees ook:OV-geharrewar: toch weer meerderheid voor behoud strippenkaart…
Lees ook:Online vakantie boeken populair bij 55-plussers
Lees ook:Zo stijf als een plank?
Lees ook:Weet met wie je vliegt: ondeugdelijke luchtvaartmaatschappijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>