Gigantische sale bij Easyjet

EasyJet is een van de grootste lowcost maatschappijen van Europa. Wil je goedkoop vliegen dan is EasyJet vaak de eerste maatschappij die bij je opkomt. En het wordt nog gekker: ze lanceren vandaag de grootste kortingsactie ooit, met kortingen tot 25% op vluchten tussen 3 februari en 14 juli 2010, inclusief Valentijnsdag, Pasen en voorjaarsvakantie. Dit betekent enorme kortingen op meer dan 22 miljoen vliegtuigstoelen. Vrijdag 8 januari en dinsdag 12 januari kun je inloggen op de easyJet website om je tickets te boeken.

LateRooms, easyJet´s hotelpartner biedt consumenten meer dan 70% korting op accommodatie tussen 3 februari en 14 juli 2010.
Europcar, easyJet’s autoverhuur partner biedt een gratis upgrade van economy naar compact op huurauto´s die geboekt worden tussen 3 februari en 14 juli 2010.

Als dat nog niet genoeg is om je te verleiden, easyJet heeft ook gigantische aanbiedingen met betrekking tot parkeren, vakantie transfers en Airport lounges. Je vluchten, de huur van auto´s en hotels kun je op easyJet.com nu voor nóg minder geld boeken.

Kan het allemaal nog aantrekkelijker?

Lees ook:Werelddeal weken KLM van start
Lees ook:Koffer meenemen soms duurder dan vliegticket zelf
Lees ook:EasyJet strooit met gratis tickets
Lees ook:Holland International geeft in februari en maart zonnige kortingen weg
Lees ook:KLM Werelddeal Weken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>