Onderzoek wijst uit: kaas is wat wij missen op vakantie

Nederlanders zijn en blijven kaaskoppen, zelfs op vakantie, blijkt nu uit onderzoek van VROUW.nl onder 1470 vrouwen. De meeste vakantiegangers (34%) geven namelijk toe dat zij Hollandse kaas het meeste missen als zij op vakantie zijn. Klopt. Hoewel: ik mis het niet. Ik neem het gewoon mee! Drop (27%) en brood (26%) missen we ook behoorlijk. Nou, daar heb ik het dan weer wat minder moeilijk mee…

Lees ook:We gaan niet zonder drop op vakantie
Lees ook:Nederlanders in het buitenland missen: …de kroket!
Lees ook:Volkorenbrood en kaas onze nummer één heimweeproducten
Lees ook:50-plusser wil rust en ontspanning op vakantie
Lees ook:Nederlandse vakantiegangers laten pindakaas en drop thuis dit jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>