Thalys aantrekkelijker voor 60+

Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan laat Thalys senioren delen in de feestvreugde. Van 27 juni tot en met 10 juli kunnen 60-plussers voordelig boeken tegen een voordelig tarief.  Dit houdt in dat een enkele reis in Comfort 2 naar Parijs al beschikbaar is vanaf € 45,-.

 

 

Voor slechts € 10,- meer (€ 55,-) krijgen senioren een upgrade naar de luxe Comfort 1 klasse. Dit betekent drankjes en hapjes geserveerd aan de zitplaats, gratis tijdschriften en magazines en razendsnelle Wifi.

Meer senioren reizen met Thalys
In 2015 verkocht Thalys 180.000 tickets aan senioren (+10% ten opzichte van 2014). Zowel in Comfort 1 en Comfort 2 werden meer tickets verkocht.  Op de route Amsterdam – Parijs verkocht Thalys in 2015 30.000 tickets aan senioren. Dat is 7% meer dan in 2014.

De aanbieding geldt voor reizen van 20 augustus tot en met 30 oktober zonder mogelijkheid van uitwisseling of terugbetaling (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Tickets zijn beschikbaar via www.thalys.com/nl, via de Thalys App en via alle gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys en de reisagentschappen.

Lees ook:Tijdelijk 50 procent korting op Thalys
Lees ook:Nu tegen een ‘zacht weer’-prijs eerste klas ‘treinen’ naar Parijs
Lees ook:Geen Thalys treinen vandaag
Lees ook:Senioren gaan steeds vaker op vakantie
Lees ook:Gratis openingssong Toppers ‘Higher’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>