Wat doet Rita Verdonk in de Sinterklaas-film?

Politica Rita Verdonk is gesignaleerd in Bloemendaal bij de opnames voor de bioscoopfilm
Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek. Wat en wie ze speelt is (nog) onbekend. Ze zal toch niet de Zwarte Piet gaan uithangen? Roddels gaan dat ze een verrassende rol gaat spelen. Rita Verdonk en Zwarte Pieten…… vreemd, we wachten af!

De frontvrouw van de partij Trots op Nederland is niet het enige bekende gezicht dat in de film te zien is. Ook Daphne Bunskoek, Albert Verlinde,
Ben Cramer en acteurs als Pamela
Teves, Tony Neef en Hetty Heyting hebben een rol. Zelfs zanger Ronnie Tober hebben ze weer uit de kast gehaald! Gerard Joling is in de film te zien als presentator van Shownieuws, het
showbizzprogramma dat hij ook in het echte leven presenteert voor SBS6. De
zanger, die onlangs in het ziekenhuis werd opgenomen wegens een
blindedarmontsteking is zondag weer voorzichtig aan de slag gegaan.

In de film van regisseur Martijn van Nellestijn probeert de
gemene Dr. Brein het Grote Boek van Sinterklaas te bemachtigen.
Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek gaat 9 oktober in
première.

Lees ook:Het grote Sinterklaas kookboek met recepten voor het hele jaar
Lees ook:Televisietip: The Shawshank Redemption
Lees ook:Vanavond maakt Sonja Barend haar rentree op de Nederlandse televisie!
Lees ook:W.F. Hermans’ Nooit meer slapen in 2015 in de bios
Lees ook:Een persoonlijk videobericht van Sinterklaas

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Wat doet Rita Verdonk in de Sinterklaas-film?

 1. Tim

  Ze speelt vast haarzelf: De oude, valse heks die het voor iedereen verpest..

    /   Reply  / 
 2. An de Wit

  Leuk dat Rita een rolletje speelt in een Sinterklaasfilm. Haar voormalige VVD college zoals Gerrit Zalm en Erica Terpstra hebben dit ook al gedaan.
  Toch denk ik dat de timing niet goed is voor haar imago op dit moment.
  Onlangs bezocht ik een bijeenkomst om nu eens van nabij te kunnen zien wie Rita werkelijk is. Het harde oordeel dat sommige mensen er op na houden en haar afschilderen als een demon vind ik onterecht. De vrouw met de sterke mening is zelfs helemaal niet meer te zien. Zij wil nu dat wij onze ideeen op haar website duidelijk maken en in ruil hiervoor wil zij geld. Tijdens de bijeenkomst probeerde zij de mensen zoveel mogelijk te pleasen. Zij hield er rekening mee dat iedere aanwezige een potentiele geldschieter zou kunnen zijn. De vrouw die er gedurende haar VVD periode sterke standpunten op na hield, komt nu met een onsamenhangend verhaal en bezoekt regelmatig showbizz feestjes. Nu is het haar eigen keuze welke feestjes zij bezoekt maar in sommige gevallen zou het beter zijn wanneer zij dit strikt prive zou houden. Ik ben bang dat zij haar serieuze missie uit het oog gaat verliezen. Dit is jammer want zij heeft capaciteiten die nu verkeerd beinvloed worden. Wie niet zo gecharmeerd is van Rita kan gerust zijn want ik zie dat ze het niet gaat redden. Dan kan zij altijd nog de manager van Gordon worden of een rol in Goede tijden, slechte tijden gaan spelen.

    /   Reply  / 
 3. An de Wit

  Zelf ben ik het bezit van een labrador en een hele lieve teckel.
  Mijn huidige teckel is niet de eerste. Mijn eerste teckel was een lieve schat en een allemansvriendje. (Zij werd bijna 17 jaar) Later kreeg ik haar dochter erbij. In het vorige gezin was zij niet te handhaven. Zij was jaloers en bezitterig. Iedereen die in mijn buurt kwam kreeg een knauw en een grom. Ik kon haar niet houden omdat zij een gevaar was voor kleine kinderen. Later kreeg ik nog een teckel die ook al iets ouder was. Eveneens een valse tante. Het is echter niet reeel de het ras over een kam te scheren. Het is een kwestie van zeer consquent opvoeden. Sommige mensen kunnen beter geen hond nemen. Een stabiele omgeving bij het opvoeden van de pup is van esentieel belang.
  Ook ik ben door schade en schande wijs geworden. Nu heb ik een sociale en aaibare teckel die geliefd is bij alle buren. Men kan beter een toptien van goede of slechte baasjes maken.

    /   Reply  / 
 4. B.A. Berends

  Ik zag Rita Verdonk vandaag even op tv over Sinterklaas en de traditie. Ik zou haar willen aanraden mijn afstudeerscriptie (Erasmus Universiteit) over het Sinterklaasfeest eens te lezen. Het is een goed onderbouwd verhaal (was genomineerd voor de Nationale Scriptieprijs van het Parool)over het feit dat Zwarte Piet en de verhouding met Sinterklaas bijdragen aan het in stand houden van negatieve beeldvorming over ‘zwarte’ mensenen en het feit dat het Sinterklaasfeest helemaal niet zo’n statische traditie is als Rita dat doet overkomen maar juist heel veel is veranderd door de tijd heen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>