Burgers’ Zoo in Arnhem beste dagattractie van het land

Burgers’ Zoo in Arnhem is gekozen tot beste attractie van Nederland in 2008 en heeft daarmee de ToerNed Award gewonnen, de jaarlijkse onderscheiding van de Nederlandse federatie van dagattractiebedrijven voor ‘het leukste dagje uit.

De bijzondere waardering kreeg Burgers’ Zoo onder meer voor de originaliteit en aantrekkelijkheid van de vernieuwde leefgebieden voor de dieren, de productvernieuwing, innovatie op het gebied van zakelijke events, vernieuwingen in het productconcept (productontwikkeling) en het algehele kwaliteitsniveau van de dagattractie. Kortom, een bezoekje met de kleinkinderen meer dan waard!

Lees ook:Een bunker als aquarium…. het muzeeaquarium in Delfzijl
Lees ook:Dierenrijk heeft ‘Opa & Oma Weken’
Lees ook:De mooiste wandelgebieden van Nederland
Lees ook:Bloot?!
Lees ook:Tilapiaburgers met kruidensaus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>