Tweede Pinksterdag: Nationale Campina open boerderijdag

Wie wil weten waar zijn melk vandaan komt gaat op tweede pinksterdag, maandag 24 mei, naar de Nationale Campina Open Boerderijdag. Op 65 boerderijen door heel Nederland valt van 10.00 tot 16.00 uur van alles en nog wat te zien en te beleven. De Boerderijdag wordt alweer voor de vijfde keer gehouden en belooft net als vorig jaar weer een leuke dag te worden met tal van activiteiten op iedere deelnemende boerderij. Een echte rondleiding door de boer, een kijkje in de stallen, zaklopen, een speurtocht en schminken, er is van alles te doen. Lekker buiten in de natuur met een leerzaam tintje. Uiteraard kun je ook smullen van de heerlijke zuivelproducten van Campina. Vorig jaar trok de Boerderijdag van Campina zo´n 80.000 bezoekers.

Voor meer informatie zie www.campinaboerderijdag.nl

Door Maurice Hengeveld

Lees ook:Elfde editie Campina Open Boerderijdagen groot succes
Lees ook:Beleef het boerenleven tijdens de Campina Open Boerderijdagen
Lees ook:Bezoek eens met je kleinkind een boerderij
Lees ook:Koeien maken vreugdesprongen in de wei bij start van de lente
Lees ook:Vreugdedans koeien in de wei op eerste lentedag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>