Magisch IJssculpturen Festival. Thema: een Winterwals met André Rieu’.

Het Magisch IJssculpturen Festival presenteert: “Een winterwals met André Rieu”……een muzikale wandeling door een winters landschap om nooit te vergeten!

André Rieu vereeuwigd in ijs. IJsbeeldhouwers lieten zich inspireren door zijn werk en tot 2 januari is de ijsversie van de violist te zien op het Vrijthof in Maastricht.50 ijskunstenaars verwerkten ongeveer 250.000 kilo ijs en 300.000 kilo sneeuw tot ijsbeelden. Zo zijn er walsende dansparen en reusachtige muziekinstrumenten. En Rieu zelf natuurlijk.

Er is op het festival niet alleen veel te zien, maar ook veel te doen. De kleinste bezoekers genieten van glijpret op de ijsglijbaan, terwijl volwassenen een snapshot met de ijssculptuur van André Rieu mee naar huis kunnen nemen. Je wordt aangeraden warme kleding en schoeisel te dragen: de sculpturen staan in een winters landschap van -6 graden. Na de wandeling langs de meters hoge sneeuw- en ijssculpturen kun je onder het genot van een beker Glühwein, warme chocolademelk of warme snacks naast de ijsbaan de indrukken nog eens de revue laten passeren.

Lees ook:European Sand Sculpture Festival in Noordwijk
Lees ook:Concert André Rieu op de Noordpool
Lees ook:Het Nederlands IJsbeelden Festival neemt je mee op wereldreis – korting bij 50plus.blog!
Lees ook:Start verkoop beperkt aantal zitplaatsen Koningsbal met André Rieu
Lees ook:Nieuwe data concerten André Rieu

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>