Speciale markten op de Vlietdagen

Op 14, 15 en 16 september aanstaande beleeft Leidschendam-Voorburg de zevende editie van de Vlietdagen. Een maritiem getint publieksevenement op en rond de Vliet tussen de kernen Leidschendam en Voorburg. Op en rond het water vinden heel veel activiteiten plaats voor jong en oud. Speciaal tijdens de Vlietdagen wordt ook een aantal markten georganiseerd. Op het feestprogramma staat onder meer: de vloot over de Vliet, een nautische markt, het traditionele stadsontbijt, een groenten- en fruitveiling en veel muziek op de diverse podia.

Kijk op www.vlietdagen.nl voor het volledige programma.

 

Lees ook:Paul van Vliet speelt nieuwe serie voorstellingen in Den Haag
Lees ook:The Hague Jazz: muzikaal uitje voor aankomend weekend
Lees ook:Paasuitje: Vlootdag Monnickendam
Lees ook:Ga los op de 50PlusBeurs
Lees ook:24 Klassieke zeilschepen meren aan in Amsterdam en IJmuiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>