Beleef Landleven in het Openluchtmuseum!

Beleef Landleven is een uniek evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt. In het idyllische Openluchtmuseum in Arnhem komt het magazine Landleven tot leven en beleeft u het landleven in drie dimensies: zien, beleven en doen. Het wordt mooi weer, dus een leuk uitje voor volgende week?
Beleef Landleven staat dit jaar in het teken van de streek. U vindt er streekgerechten, streekgroenten, maar ook streekgebruiken, streektaal, streekmuziek en dieren uit de streek. Jong en oud vermaken zich tijdens Beleef Landleven. Bezoek bijvoorbeeld de gezellige belevingsmarkt met vele kramen of maak een wandeling over de culinaire weide. Daar kunt u proeven van streekgerechten en bijzondere streekproducten kopen voor thuis. U kunt ook meedoen aan een de vele workshops met handige, leerzame tips voor huis en tuin. Kinderen hoeven zich niet te vervelen; ze komen oren en ogen te kort met de vele dieren, activiteiten en demonstraties. Uiteraard zijn er ook oude ambachten uit alle windstreken van Nederland.

Het museum zelf biedt ook tal van leuke activiteiten. Maak bijvoorbeeld een wandeling door één van Nederlands oudste kruidentuinen, leer een moestuin aan te leggen of maak kennis met talloze oud-Hollandse huisdierrassen.

Wie van het buitenleven houdt voelt zich thuis op Beleef Landleven. Zien, beleven en doen staan centraal! Kijk voor het complete activiteitenprogramma en kaartverkoop op de site www.beleeflandleven.nl

Lees ook:Beleef landleven op zaterdag 22 oktober in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem
Lees ook:Beleef Landleven 2013 in het Openluchtmuseum
Lees ook:Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum 5, 6 en 7 september: Zien, beleven en doen
Lees ook:Beleef Landleven, het ideale dagje uit!
Lees ook:100.000ste abonnee voor Landleven!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>