Logis introduceert Klaverbladroutes: culinaire fiets- en wandelroutes

Logis Hotels introduceert Klaverbladroutes, een nieuw arrangement dat de lokale gastronomie van Logis Hotels combineert met bijzondere fiets- en wandelroutes door de natuur of de stad. Er zijn vijf restaurants van Logis Hotels die momenteel het concept aanbieden. Klaverbladroutes bestaan uit een vier- of vijfgangenmenu  en vier relatief korte wandel- en/of fietstochten. Het centrale punt ligt altijd in het restaurant van het betreffende Logis Hotel. Na aankomst en ontvangst start men met een route. Na elke route komen de deelnemers terug in het hotel-restaurant waar dan een heerlijk gerecht voor hun klaarstaat. De vier routes vormen samen zo het denkbeeldige patroon van een klaverblad.Deelnemers aan een Klaverbladroute beginnen rond 10.30 uur met koffie en iets lekkers en ontvangen uitleg over de Klaverbladroute-dag. Vanaf 11.00 uur gaan ze op pad voor hun eerste wandel- of fietsroute door de natuur of stad en langs bijzondere plaatsen. De routes zijn beschreven en duidelijk op een plattegrond uitgestippeld. Uniek aan Klaverbladroutes is de flexibiliteit voor de deelnemer. Zo hebben diegenen die vier keer fietsen of wandelen iets te actief vinden de mogelijkheid om minder routes te volgen of fietsen en wandelen te combineren.

Het idee voor de Klaverbladroutes is van Logis-hotel De Leygraaf in Heeswijk-Dinther en geïnspireerd op het oorspronkelijke ‘Happen en Trappen’-concept. Volgens dat concept fietsen culinaire liefhebbers langs meerdere restaurants om daar te eten. Het Klaverbladroutes-concept biedt echter nog meer flexibiliteit voor fietsers en/of wandelaars. De volgende Logis-hotels, verspreid door geheel Nederland, bieden Klaverbladroutes aan:

·         Noord-Holland: Strandhotel Camperduin, Schoorl
·         Noord-Brabant: Het Witte Paard, Etten-Leur
·         Noord-Brabant: De Leygraaf, Heeswijk-Dinther
·         Gelderland: De Tuinkamer, Ruurlo
·         Friesland: Lunia, Oldeberkoop

Binnenkort volgen meer Logis-hotels.

“De Klaverbladroutes zijn een unieke formule voor mensen die natuurbeleving, activiteit en gastronomie willen combineren. En dat met veel vrijheid in het maken van keuzes. Mensen kunnen ontspannen, fietsen, wandelen en culinair genieten van de lekkerste gerechten uit onze Logis-restaurants. En dat allemaal op steeds dezelfde locatie”, zegt Wim Wildeboer, voorzitter van Logis Hotels Holland. “De reacties van klanten zijn tot nog toe uitermate positief. We verwachten dat steeds meer Logis Hotels dit arrangement gaan aanbieden.”

Meer informatie over de Klaverbladroutes en om te boeken: www.klaverbladroutes.nl.

Lees ook:De Klaverbladroutes combineren buiten zijn perfect met lekker eten en drinken
Lees ook:Win een Klaverblad-arrangement voor vier personen bij een Logis Hotel!
Lees ook:Welke route wordt de mooiste Wandelroute van 2011
Lees ook:Stap met deze nieuwjaarswandelingen het nieuwe jaar in!
Lees ook:Fietsvakanties in Noord-Duitsland ideaal voor de beginnende fietser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>