Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum 5, 6 en 7 september: Zien, beleven en doen

Beleef Landleven is een uniek evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt. In het idyllische Openluchtmuseum in Arnhem ervaar je het magazine Landleven in drie dimensies: zien, beleven en doen.

 

 

Dit jaar is het thema ‘Op bezoek bij’. Drie dagen lang is Beleef Landleven te gast in het Nederlands Openluchtmuseum. Midden tussen authentieke boerderijen, huizen en molens, waar de tijd lijkt stil te staan, maak je kennis met het landleven van vandaag. Pure producten en gerechten, oud-Nederlandse huisdieren, dans, muziek en verhalen uit alle delen van ons land. Er zijn demonstraties, lezingen en workshops, museumrondleidingen en kinderactiviteiten.

Tijdens Beleef Landleven komt het magazine tot leven. Je gaat op bezoek bij de bijzondere kunstenaars, ambachtslieden en dieren-, tuin- en fruitdeskundigen waarover je in het blad jaar hebt gelezen. Je proeft de oersoep tijdens een demonstratie Oerkoken van Willem ter Steeg, bespreekt oude fruitrassen met Hennie Rossel en Carolina Verhoeven van de Academie Culinaire Historie vertelt over de verschillende wijzen ‘wecken’ en conserveren die door het land gebruikt worden. Er zijn smakelijke kookdemonstraties waarbij je volop kunt proeven! En als het je smaakt scharrel je bij de gezellige kraampjes een maaltijd bij elkaar om thuis van te genieten.

Op Beleef Landleven zijn veel dieren. Je maakt kennis met verschillende zeldzame huisdierrassen waaronder het brandrode rund en het Hongaarse wolvarken.

Ga voor het complete programma en het bestellen van kaarten naar: www.beleeflandleven.nl. Hier boek je je busreis vanaf maar liefst 70 opstapplaatsen in heel Nederland.

Lees ook:Beleef Landleven 2013 in het Openluchtmuseum
Lees ook:Beleef Landleven in het Openluchtmuseum!
Lees ook:Beleef landleven op zaterdag 22 oktober in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem
Lees ook:Beleef Landleven, het ideale dagje uit!
Lees ook:100.000ste abonnee voor Landleven!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>