Elvis The Musical Show slechts zes keer in Nederland

Deze kans krijg je nooit meer…….. Slechts zes keer in Nederland te zien, dus: ben je fan, grijp dan je kans!

Op 3, 4 en 5 oktober komt The King of Rock ‘n Roll naar het RAI Theater in Amsterdam en op 17, 18 en 19 oktober is de show in het World Forum Theater in Den Haag te zien. Een onvergetelijke show vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances eb herkenbare & uitbundige kostuums.

 

 

Elvis Presley wordt in deze opzwepende voorstelling gestalte gegeven door de Ierse zanger Grahame Patrick, al vele jaren de meest gevraagde Elvis-imitator ter wereld. Zijn indrukwekkende stemgeluid, expressie en fysiek is bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden. Volgens oude bekenden van The King is hij zelfs de beste Elvisperformer sinds Elvis zelf!.

Reserveren maar!

Lees ook:Nieuwe amusementshow: “Waar is Elvis”
Lees ook:Karatebeelden van Elvis uitgebracht
Lees ook:Bijzondere videoclip Elvis Presley “Blue Christmas” (filmpje)
Lees ook:Elvis-liefhebbers opgelet:
Lees ook:Britse ‘Elvis-rover’ -alweer- levenslang de bak in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>