Ervaar de kleurrijke herfst aan de Vecht

Het belooft een prachtig weekend te worden met mooie nazomerse temperaturen. Omdat ook voor meer dan de helft van Nederland de herfstvakantie nog moet beginnen, is dit een perfect moment voor een uitstapje in eigen land. Het kleurige jaargetijde biedt veel moois en om dit op zijn best te beleven, is een bezoek aan Mooirivier een absolute aanrader. Het hotel – gelegen op een droomlocatie aan de rivier de Vecht – is de ideale uitvalbasis voor een stevige wandeling of een avontuurlijke fietstocht door de roodgele natuur. Moe maar voldaan kan je vervolgens, onder het genot van bijvoorbeeld een smakelijke high tea, onderuitzakken op het loungeterras van het hotel. En wie weet nog wel in dat heerlijk warme najaarszonnetje! 

Lekker naar buiten
De omgeving van Mooirivier leent zich bij uitstek voor een prachtige wandel- of fietstocht door de kleurrijke natuur. Zo werd Dalfsen een jaar geleden uitgeroepen tot de Groenste Gemeente van Nederland en biedt met haar schoonheid vertier voor jong en oud. Lekker uitwaaien langs de Overijsselse Vecht, kastanjes rapen tussen de roodgele bladeren, reeën spotten achter de bladvrije bomen en de kenmerkende geur van de herfst waarnemen. Midden in de natuur genieten van al het moois wat de herfst te bieden heeft, wat wil je nog meer.

Proef de herfst
Vanaf het hotel zijn vele wandel- en fietsroutes te volgen. Een absolute aanrader is de Smaakfietsroute, een tocht langs bijzondere culinaire adresjes waar veel te proeven valt. Ga langs bij de zeldzame oud-Hollandse brandrode runderen van de Vechtdal Hoeve, bekijk de Boerderijwinkel de Groene Marke met haar overheerlijke producten uit het Vechtdal of bezoek buurman Tuinderij van der Kolk, om te zien hoe verse en eerlijke streekproducten geteeld worden. Bij aankomst in het hotel wacht een heerlijk zachte bank en een warm brandende haard. Schuif vervolgens aan in het restaurant voor een heerlijk herfstmenu met paddenstoelen, najaarsgroenten en mooie wildbereidingen. Tijd om je volledig over te geven aan dat fijne herfstgevoel…

Kijk voor meer informatie en arrangementen op www.mooirivier.nl.

Lees ook:Lekker weg met Pasen: voorjaarsbollen,paasvuren en eieren
Lees ook:Exclusieve fietsarrangementenvan hotel naar hotel
Lees ook:De Klaverbladroutes combineren buiten zijn perfect met lekker eten en drinken
Lees ook:Logis introduceert Klaverbladroutes: culinaire fiets- en wandelroutes
Lees ook:Win een Klaverblad-arrangement voor vier personen bij een Logis Hotel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>