Het Nederlands IJsbeelden Festival neemt je mee op wereldreis – korting bij 50plus.blog!

Het Nederlands IJsbeelden Festival is met meer dan 100.000 bezoekers uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Van zaterdag 12 december 2015 tot en met zondag 24 januari 2016 vindt dit nationale ijssculpturen evenement weer plaats in de 6.500 m² authentieke NS-Loods bij het station van Zwolle. ’s Werelds beste ijskunstenaars creëren in combinatie met ‘special effects’ een spectaculaire expositie.
Reis door een bevroren wereld
Het thema voor het Nederlands IJsbeelden Festival 2015-2016 is: ‘Journey through a frozen world’. Een unieke reis naar een betoverende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw.  Met meer dan 250.000 kilo ijs, 250.000 kilo sneeuw en een temperatuur van -10°C wordt een wereld van ijs en sneeuw gerealiseerd. Ontdek bijzondere plekken en kom in aanraking met culturen en tradities die je versteld doen staan. Maar ook zie je indrukwekkende architectuur, natuurlijke fenomenen en historische bezienswaardigheden.

’s Werelds beste ijskunstenaars komen naar Nederland
Meer dan 40 van de beste ijscarvers ter wereld komen in november naar Nederland om hun kunsten te tonen. De uit 16 verschillende landen afkomstige kunstenaars maken gezamenlijk in enkele weken tijd adembenemende ijssculpturen en imposante themawerelden.

Event Plaza
Het Nederlands IJsbeelden Festival biedt naast de 3 hallen met ijssculpturen een gratis toegankelijk Event Plaza met (kermis)attracties, optredens, workshops en uitgebreide horeca. Kortom: nog meer sfeer, verassing en verwondering dan ooit te voren!

Wij van 50plus.blog mogen al onze lezers een speciale korting op een entreekaart voor het Nederlands IJsbeelden Festival aanbieden. Met de unieke actie-code ‘’PLUS20’’ krijg je 20% korting via de website van het IJsbeelden Festival. 

Lees ook:Het Nederlands IJsbeelden Festival – het grootste winterevenement van Nederland staat dit jaar in Amsterdam!
Lees ook:Nederlands Ijsbeelden Festival twee weken langer open
Lees ook:50% korting in laatste weken Nederlands IJsbeeldenfestival
Lees ook:Nederlands IJsbeelden Festival mooier en grootser dan ooit
Lees ook:Magisch IJssculpturen Festival. Thema: een Winterwals met André Rieu’.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>