Nederlands IJsbeelden Festival mooier en grootser dan ooit

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 12 december 2015 tot en met zondag 24 januari 2016 wordt de NS-Loods bij station Zwolle omgetoverd tot een adembenemende wereld van kraakhelder ijs, glinsterende sneeuw en spectaculaire attracties. Kaarten zijn nu al te koop op www.ijsbeelden.nl.

Na het enorme succes van afgelopen jaar en meer dan 90.000 bezoekers, wil de organisator deze editie uitbouwen tot het grootste en meest opzienbarende winterevenement dat ooit in Nederland is gehouden. Drie hallen met adembenemende ijssculpturen van de beste ijskunstenaars uit de hele wereld, imposante themawerelden, spectaculaire special effects en heel veel sneeuw-, ijs- en winterplezier voor jong en oud.

Maak een fantastische wereldreis

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival is dit jaar ‘Journey Through a Frozen World’. Alles staat in het teken van een fantastische wereldreis langs de meest indrukwekkende highlights van meer dan 20 landen en werelddelen. Een tipje van de sluier wil Marc van Aalst van Het Organisatieteam al wel oplichten: “Denk aan piramides, The Opera House, de Taj Mahal, Mount Rushmore en de Big Five. Maar er is vooral ook heel veel te beleven.”

Orca’s aaien en ijsberen knuffelen

Journey Through a Frozen World neemt de bezoekers mee op een indrukkwekkende wereldreis langs de mooiste plekjes op aarde. Die worden nog specialer gemaakt met prachtige lichteffecten, spannende soundeffects en verbluffende videoprojecties. Wie durft, kan op Antarctica bijna real-life ijsberen knuffelen of orca’s aaien. Een attractie die uniek is en nog nooit in Nederland is vertoond.

Het leukste dagje uit in de winter

Van Europa tot Azië en van Antarctica tot Noord-Amerika in 1 dag: het kan tijdens het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle. Kijken, beleven en verwonderen staan centraal en daarnaast is er vooral ook veel te doen op het Event Plaza. Maak een ritje in de carrousel en vlieg weg op Aladdins zweeftapijt of geniet gewoon van een warme chocomel of lekkere snack. Het Nederlands IJsbeelden festival is ijskoud het leukste dagje uit deze winter.

En wij van 50plus.blog.nl mogen twee x twee kaarten weggeven! Zo maar…… hoef je niks voor te doen. Ja, even mailen naar [email protected]! Ook hier geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Zie voor meer informatie www.ijsbeelden.nl.

Lees ook:Nederlands Ijsbeelden Festival twee weken langer open
Lees ook:50% korting in laatste weken Nederlands IJsbeeldenfestival
Lees ook:Het Nederlands IJsbeelden Festival neemt je mee op wereldreis – korting bij 50plus.blog!
Lees ook:Het Nederlands IJsbeelden Festival – het grootste winterevenement van Nederland staat dit jaar in Amsterdam!
Lees ook:Blinden en slechtzienden mogen beelden voelen in slotweekend IJsbeeldenfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>