50% korting in laatste weken Nederlands IJsbeeldenfestival

Het Nederlands IJsbeelden Festival trekt meer bezoekers dan ooit. Door de enorme belangstelling hebben de organisatoren van het festival alles op alles gezet om het evenement in de historische NS-loods naast Station Zwolle met twee weken te verlengen. En dat is gelukt.

Nu 50% korting
Ga er maar aan staan, om bij temperaturen van -10oC van 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw een wereld te maken die elke fantasie te boven gaat. Een wereld, die tot en met zondag 7 februari 2016 te bewonderen is tijdens het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle. Als extra kunnen op www.ijsbeelden.nl tijdelijk entreebewijzen met 50% korting worden besteld met kortingscode “kort50”.

De mooiste highlights van de wereld
Het Nederlands IJsbeelden Festival neemt bezoekers mee op een ijskoude reis langs de mooiste highlights van over de hele wereld. Van de Noordpool tot Down Under. Met adembenemende ijssculpturen van de beste ijskunstenaars, imposante themawerelden, topentertainment en heel veel sneeuw-, ijs- en winterplezier voor jong en oud. En dat allemaal in een betoverende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw.

Journey Through a Frozen World
Het is het vijfde jaar op rij dat het Nederlands IJsbeelden Festival wordt gehouden in Zwolle. Elk jaar wordt het drukker, mooier en groter. Met dit jaar ijs- en sneeuwbeelden van bijzondere gebouwen zoals de Taj Mahal, de Piramide van Cheops en The Opera House. Maar ook schitterende Afrikaanse landschappen, Mount Rushmore en de mystieke cultuur van Japan en Indonesië. De indrukwekkende ‘Journey Through a Frozen World’ wordt dit jaar nog specialer gemaakt met prachtige lichteffecten, spannende soundeffects en verbluffende videoprojecties.

Lees ook:Nederlands Ijsbeelden Festival twee weken langer open
Lees ook:Het Nederlands IJsbeelden Festival neemt je mee op wereldreis – korting bij 50plus.blog!
Lees ook:Nederlands IJsbeelden Festival mooier en grootser dan ooit
Lees ook:Het Nederlands IJsbeelden Festival – het grootste winterevenement van Nederland staat dit jaar in Amsterdam!
Lees ook:IJsbeeldenfestival in Zwolle…..spectaculair, dembenemend, onvergetelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>