Bezoek de nieuwste Disney familiefilm Zootropolis

Een enige familiefilm om met de kleinkinderen naar toe te gaan deze vakantie is de nieuwste Disneyfilm Zootopia (alle leeftijden). Vanaf 17 februari in de bios!

 

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde om het mysterie op te lossen.

 

Lees ook:Boeken tip: Mijn eerste lijk is gelukkig vers”
Lees ook:De Ark van Noach biedt een leuk dagje uit voor jong en oud.
Lees ook:Bloot?!
Lees ook:Haarlemse bejaarde zwaargewond na roofoverval
Lees ook:Nijntje Pluis alweer 54 jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>