Pure Pinksterfair in Gelderland

Natuurlijk genieten bij kasteel de Cannenburch! De Pure Pinksterfair is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties en gastvrije sfeer, zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.

Ontdek het uiteenlopende assortiment in de ruim 100 stands. Zij bieden een breed scala aan artikelen die passen binnen het thema PUUR.

 

 

Spectaculair zijn de ‘Ridders van de IJssel’ met hun riddertoernooi. Zij brengen je terug naar de Middeleeuwen. Met een heus kampement, dat het leven uit die tijd laat zien. Jij en je kleinkinderen worden hier actief bij betrokken. De ridders gaan in hun arena met elkaar in gevecht. Een indrukwekkend schouwspel!

15 mei t/m 16 mei 2016 Kasteel de Cannenburch | Vaassen/Epe

Lees ook:Beleef het Middeleeuws Ridderspektakel
Lees ook:Tweede Pinksterdag: landelijke dag van het kasteel
Lees ook:Gratis op avontuur naar Kasteel Hoensbroek
Lees ook:Landelijke dag van het kasteel
Lees ook:Castlefest Winter Edition 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>