Word Slootjesexpert tijdens de IVN Slootjesdagen!

Kruip, glibber, speur en ontdek, samen met je kleinkinderen, alles over slootjes tijdens de IVN Slootjesdagen op 11 en 12 juni 2016! Word Slootjesexpert en ga mee op slootjessafari, snorkel in de sloot en kwaak mee met een kikkerconcert. Meld je snel aan voor één van de meer dan 100 IVN-activiteiten, of ga zelf aan de slag als Slootjesexpert! En pssst: vraag ook meteen de gratis zoekkaart waterdiertjes aan!

 

Tijdens de IVN Slootjesdagen worden kinderen onder begeleiding van IVN Natuurgidsen echte Slootjesexperts. Meer dan 100 lokale IVN-afdelingen organiseren natuurbelevenissen voor jong én oud, door heel Nederland. Tijdens die activiteiten ontdekken kinderen wat er allemaal leeft en gebeurt in een doodgewone sloot.

Gratis zoekkaart waterdiertjes

Wil je weten waar en wanneer je naar een Slootjesdag-activiteit kunt gaan? Op ivn.nl/slootjesdagen vind je een overzicht van alle locaties. Bestel meteen de gratis zoekkaart waterdiertjes. Daar staan meer dan 35 waterdiertjes op, die je zelf in de sloot kunt zoeken. Leuk om te weten: de zoekkaart kan tegen water! Je kunt ermee in de regen lopen en er zelfs zwemmen.

Lees ook:Kom speuren naar paddenstoelen met IVN!
Lees ook:IVN Slootjesdagen: 13 en 14 juni 2015
Lees ook:Veel zwemmen is minder vallen
Lees ook:Demonstraties Reddingsbrigade in Zuiderzeemuseum
Lees ook:Beleef het boerenleven tijdens de Campina Open Boerderijdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>