Nederlands Openluchtmuseum onthult ‘groene geheimen’

Vijf bijzondere rondleidingen voor jong en oud

Het Nederlands Openluchtmuseum onthult de groene geheimen van tuinen, akkers en kruiden tijdens vijf bijzondere rondleidingen. Op zaterdagavond 18 juni en 23 juli genieten bezoekers van de bijzondere avondsfeer in het verlaten museumpark. Zondagmiddag – 29 mei, 26 juni en 31 juli – is voor het hele gezin. De rondleiding door de kruidentuin wordt dan afgesloten met een leuke doe-activiteit.

ZONDAGMIDDAG: ontdekking voor de hele familie
Op zondagmiddag nemen de rondleiders (groot-)ouders en (klein-)kinderen mee voor een groene doe-activiteit of ontdekkingstocht. Er zijn verschillende rondleidingen over ‘planten met een verhaal’, planten die genezen en de dieren in het museum. De rondleiding duurt drie kwartier en sluiten af met een leuke activiteit: geurzakjes en stropopjes maken.
Data: 29 mei, 26 juni, 31 juli 2016. Start: 13.00 uur. Kosten: gratis voor museumbezoekers.

ZATERDAGAVOND: Ontdek de tuinen en kruiden in het museumpark
Geniet van de rust en de avondzon in het park na sluitingstijd en bezoek de tuinen en akkers van het museum. Rondleiders vertellen over medicinale- , culinaire-, en legendeplanten, de dieren in het museum of over de tuinen en akkers met oude cultuurgewassen.

www.openluchtmuseum.nl/ontdek-het-museum

Lees ook:Rondleidingen Militair Luchtvaart Museum Soesterberg
Lees ook:Amsterdamse Open Tuinen Dagen
Lees ook:Naar de Parade met je kleinkind
Lees ook:Amsterdamse Open Tuinen Dagen
Lees ook:Fleurig 2008 voor de buitenmens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>