Shows van alle hondenrassen in de Brabanthallen

Voor het eerst sinds vele jaren weer tentoonstellingen van alle rassen in de Brabanthallen te Den Bosch. Op zaterdag 18 juni de Outdoor Uden en op 19 juni de Meierij show in de Brabanthallen te Den Bosch.

Er zijn ieder jaar in Nederland een aantal evenementen waar informatie over rashonden gegeven wordt en waar de honden gekeurd worden, maar sinds de KC Tilburg begin jaren 90 ophield een tentoonstelling in de Brabanthallen te organiseren waren daar alleen af en toe shows van een enkel of een groep rassen.

Op zaterdag 18 juni en op zondag 19 juni is het dan weer zo ver. De Stichting Outdoor Uden gaat dan “indoor” en organiseert dan voor het eerst in haar geschiedenis in het bovengenoemde weekend twee grote internationale tentoonstellingen waar op beide dagen alle ruim 1600 honden van meer dan 200 rassen te bewonderen zullen zijn: van de kleinste hond ter wereld: de Chihuahua tot de grootste hond ter wereld: de Ierse Wolfshond.

Uit diverse landen in Europa zijn honden voor dit internationale evenement ingeschreven. Dus wilt u mooie gezonde Rashonden bewonderen, kom dan op zaterdag 18 juni of zondag 19 juni naar de BRABANTHALLEN, Diezekade 2 in Den Bosch.

Behalve de diverse hondenrassen is er voor de hondenliefhebber ook ruim de gelegenheid om te shoppen. Er zullen in de Brabanthallen diverse stands met “alles voor de hond” aanwezig zijn.

Vanaf 15.00 uur zullen de keuringen in de Erering gaan plaats vinden.
De openingstijden op beide dagen zijn: van 10.00 uur tot 17.30 uur.

 

Bron: Stichting Outdoor Uden

Lees ook:TuinIdee Den Bosch het grootste tuinevenement van Nederland
Lees ook:Nationale Sloepenshow 2013 Bataviahaven
Lees ook:Honden eten 50-jarige man op…..brrr!
Lees ook:Volop activiteiten bij zesde landelijke Dag van de Hond zondag 22 mei
Lees ook:Honden (en baasjes) met overgewicht gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>