Bezoek de grootste boekenmarkt van Europa in Deventer

Zes kilometer lang…… boek, na boek, na boek! De Deventer Boekenmarkt, in totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken.

Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. In 2014 heeft de Deventer Boekenmarkt de Boudewijn Büchprijs ontvangen, omdat het al meer dan 25 jaar een breed publiek interesseert voor het antiquarische- en tweedehands boek. De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van augustus. De markt begint officieel om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Tevens is er een programma met muziek, kunst en speciale exposities. Deventer Boekenstad video 2016 De toegang is gratis.

Lees ook:Botenbeurs Gorinchem
Lees ook:Nieuwe detective Poirot in 2014
Lees ook:Opbergkist kluisboek metaal groot London
Lees ook:Haarlem Jazzstad
Lees ook:Paasuitje: Vlootdag Monnickendam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>