De coolste speelplek van Nederland

Natuurmonumenten heeft een reusachtige natuurspeeltuin aangelegd op het eiland Tiengemeten. Je kleinkinderen kunnen hier naar hartenlust spelen in de natuur en ontdekken hoe leuk dat eigenlijk is. Meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten.

Tiengemeten is een eiland in de Haringvliet en op een ruig terrein van maar liefst 5 voetbalvelden groot kunnen de kinderen zich uitleven. Er vaart een pont waarmee je er naar toe kunt varen. Je kunt de tickets online bestellen bij Natuurmonumenten (via roze button) om onnodig wachten te voorkomen.

Lees ook:Vier de herfstvakantie in de natuur
Lees ook:De babyboomgeneratie wil dansen
Lees ook:Doe mee met de midzomernachtloop van Natuurmonumenten
Lees ook:Fietsroutes waarbij u langs elektrische oplaadpunten komt
Lees ook:Het beste voorleesboek voor grootouders: vijf vriendjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>