Besparen bij McDonald’s? Het kan!

De McDonald’s; we komen er allemaal wel eens met de kleinkinderen. Als je bij hen een medium of groot menu besteld dan verwacht je dat je bij een groot menu wat meer krijgt. Toch? Niemand heeft dat ooit onderzocht, tot voor kort.

In deze video wordt getoond dat de inhoud van een grote cola bijna hetzelfde is als de inhoud van een medium cola. Voor de frietjes geldt hetzelfde. Door het filmpje te bekijken, kun je dus geld in je zak houden!

 

Lees ook:Hier kan ik uren naar kijken… Filmpje
Lees ook:Cola als geneesmiddel
Lees ook:Opmerkelijk: een MacDonalds Happy Meal verandert niet…
Lees ook:Ach…de Coca-Cola Kerstman is niet meer…
Lees ook:Cola kan spierproblemen en verlamming veroorzaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>