Walk’in Rotterdam zoekt verhalenvertellers

Op zaterdag 17 september vindt er een nieuwe editie plaats van Walk’in Rotterdam met verrassende wandeltours door de stad. Waar we vorig jaar de favoriete plekken van burgemeester Aboutaleb bezochten, is dit keer is de wandelaar zelf aan zet. Onder begeleiding van een gids word je uitgenodigd jouw verhalen, anekdotes en wist je datjes te delen met andere Rotterdammers.
In plaats van de bekende plekken en iconen voeren de routes langs vergeten plekken in de stad waar nu de auto de dienst uitmaakt. Samen met lokale ondernemers creëren zij deze dag nieuwe publieke ruimtes waar de verhalen van toen nieuw leven krijgen. De mooiste anekdotes worden verzameld en opgenomen in de app Rotterdam Routes.

Meerdere keren per dag vertrekken er routes vanaf De Lijnbaan en de Pannekoekstraat. Deelname is gratis net als de koffie en lekkernijen uit eigen stad. Informatie en aanmelden via walkinrotterdam.nl

Happy Streets
Walk’in Rotterdam is onderdeel van Happy Streets. Deze beweging van verschillende Rotterdammers zet zich in voor inclusieve, duurzame mobiliteit en beter gebruik van publieke ruimte. Happy Streets inspireert om anders te denken over hoe we willen leven, reizen, bewegen en ontmoeten.

 

Lees ook:Hofplein Rotterdam brengt zeemansklassieker ‘Ketelbinkie’
Lees ook:Stadspodium Rotterdam start actieve workshops voor 55-plussers
Lees ook:De beste gids om Antwerpen door en door te leren kennen!
Lees ook:Rotterdam pakt eenzaamheid bij ouderen aan
Lees ook:Luik is leuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>