Zo maak je een leuke collage voor aan de muur!

Ben jij al tijden op zoek naar iets origineels voor aan de muur? Of zou je graag iets leuks doen met al die mooie vakantie- en kinderfoto’s? Met de designer collages van EasyCollage sla je twee vliegen in één klap. Maak je keuze uit een van de vele collageontwerpen, combineer deze met je mooiste foto’s en je hebt een uniek kunstwerk vol bijzondere herinneringen aan de muur. Ik vind het er echt geweldig uitzien! Het is ook erg leuk om cadeau te geven! Vooral deze vintagevariant vind ik erg geschikt om bijvoorbeeld de familiestamboom in onder te brengen.

 

 

De bedenkers van EasyCollage maken het je makkelijk. Ze hebben verschillende talentvolle Nederlandse designers gevraagd om mooie collages te ontwerpen. Je hoeft alleen maar je favoriete ontwerp te kiezen en je mooiste foto’s erin te zetten. Je kunt kiezen uit ontwerpen van o.a. Pimpelmees, Million Dollar Design, Tante Beun, Grootzus en Ella Bella Boem of je kiest voor een neutraal basisontwerp. Zelfs met twee linker computerhanden heb je binnen no time je eigen collage aan de muur hangen of een persoonlijk en origineel cadeau om aan iemand anders te geven!

Lees ook:Het Bakkersboek van Pimpelmees: over…bakkers natuurlijk!
Lees ook:Wat geven we oma? – Site met leuke cadeautips
Lees ook:YourPhotoMag maakt een einde aan foto’s van kleinkinderen op telefoonformaat
Lees ook:Maak het winnende ontwerp voor het Jules Destrooper koekblik
Lees ook:Geef je geliefde liefdeshandschoenen voor Valentijnsdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>