Redde Sven Kramer huwelijk ouders?

Waar Sven ging, ging vader Yep en tijdens één van de schaatsreizen was en er opeens een andere vrouw in zijn leven… vader Yep reed een scheve schaats. Thuis laaiden de emoties uiteraard hoog op. Maar alles heeft tijd nodig. Yep en Elly besloten toch samen naar Vancouver te gaan. Ze willen proberen te verzoenen. Zij willen samen hún Sven, zien vlammen en doen dat ook voor elkaar. Elly heeft de hand over haar hart gehaald en de familie is dolblij. De ellende, het urenlange praten, is niet voor niks geweest. Ze hebben elkaar via hun liefde voor Sven weer hervonden,  vertelde een ingewijde. Wie weet volgt er een hereniging.

De sprint dwars over de olympic oval, de sprong als een hinde over het hek en het bespringen van zijn vader en moeder, de tranen…. het was allemaal niet zomaar.  Op zo’n  moment mogen de opgekropte emoties van maandenlange privé-ellende er even uit!

Lees ook:Een hereniging van ABBA?
Lees ook:De vader van Ilse de Lange is overleden
Lees ook:Opgelet dames: Richard Gere is weer vrijgezel
Lees ook:Genieten van je relatie na je 50e
Lees ook:Opa Ozzy Osbourne – klinkt dat even raar?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>