Genieten van je relatie na je 50e

Na je vijftigste weet je in een langdurige relatie wel wat je aan elkaar hebt: je deelt al zo lang lief en leed, en voor verliefdheid is liefde in de plaats gekomen. Ook na je vijftigste blijft liefde een uitdaging. In “Als liefde zoveel jaar kan duren” beschrijft relatietherapeut Alfons Vansteenwegen heel eerlijk en to-the-point de belangrijkste uitdagingen voor een relatie na je vijftigste.

Wat doe je als je na een leven lang werken plotseling weer dag in dag uit samen bent, en weer meer op elkaar bent aangewezen? Wat als daardoor de verschillen tussen jou en je partner duidelijker worden? Wat als de kinderen het huis uit zijn? Hoe kun je op dat moment samen werken aan een andere intimiteit, aan duurzame liefde? Hoe blijf je origineel en ‘verschillig’ voor elkaar? Hoe blijf je betrokken zonder bemoeienis? Hoe regel je afstand en nabijheid? Hoe blijf je echt met elkaar praten? Hoe vergeef je? Hoe verwerk je? Een onmisbaar boek voor de 50-plusser die het beste voorheeft met de tweede helft van zijn of haar leven!

Lees ook:Relatietips van ervaringsdeskundigen
Lees ook:Echte liefde is…… twee dagen na elkaar sterven
Lees ook:Tips om je relatie te redden
Lees ook:Mannen van 50 en ouder worden afhankelijker van vrouwen
Lees ook:OPROEP: Scheiden na je vijftigste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>