Lekker met korting shoppen…nu ook bij de Jumbo

Supermarktketen Jumbo kon niet langer achterblijven en houdt nu dan ook voor het eerst in zijn bestaan een spaaractie, meldt De Telegraaf. Ik heb er niet zo direct eentje in de buurt zitten, maar ik hoor veel goeds over de zaak. Nou, dat wordt natuurlijk alleen maar fijner als je er ook nog eens voor korting kunt gaan. Het is en blijft ten slotte crisis, niet? Ook onder de 50-plussers… De keten blonk tot nu toe juist uit in het niet houden van spaaracties. ,,In december hebben we de meeste klanten; we willen die grote groep graag in het nieuwe jaar vasthouden”, verklaart een woordvoerster van het concern. Jumbo profileerde zich altijd tegen spaaracties door de consument erop te wijzen dat al het voordeel bij Jumbo al in de prijs is verwerkt. ,,Die laagsteprijsgarantie blijft. Klanten kunnen sinds maandag bij Jumbo sparen voor voordeel dat te verzilveren is in januari. ,,Dan komen veel formules met nieuwe acties; wij hebben daar nu ons weerwoord op.”

Lees ook:Waarschuwing: Jumbo haalt salades met rauwe kip terug
Lees ook:Pak je voordeel met SBS 6 Voordeel.nl
Lees ook:Nieuwe puzzel Jan van Haasteren: de grasmaaierrace
Lees ook:Beleef het mee op de 50PlusBeurs 2009
Lees ook:‘Even Appen’ met Centraal Beheer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>