Op een natuurlijke manier wakker worden bestaat echt!

Acht uur…. ik word wakker en de zon schijnt in mijn slaapkamer. De vogeltjes fluiten en mijn dag kan nu al niet meer stuk. Dat is mooi wakker worden in deze donkere maanden. Het lijkt wel voorjaar. Voor mij is het lastig om fit en vrolijk wakker te worden als de wekker gaat, zeker als het buiten nog donker is. In de herfst en winter hebben ik daar steevast moeite mee. Sinds ik de Philips Wake Up Light op mijn nachtkastje heb staan begint mijn dag totaal anders…..

De daglichtwekker die zonlicht simuleert zodat ook in de winter wakker worden makkelijk is.

De Philips Wake Up Light simuleert de zonsopkomst in 20 tot 40 minuten. In die tijd wordt het aangename licht steeds feller. Zodra de wektijd na een half uur is aangebroken, gaat er ook een geluid af. Ook het geluid neemt langzaam toe in sterkte. Dit kan een natuurlijk geluid zijn zoals vogels of koeien maar ook een ingebouwde FM radio behoort tot de mogelijkheden. Ook kun je, middels een USB-stick, je eigen muziek in de daglicht wekker zetten.

Op www.Philips.com kun je een reeks van frisse, inspirerende geluiden downloaden die speciaal werden ontworpen om optimaal te ontwaken. Die geluiden zijn onderverdeeld in vier categorieën (Wake up to Nature, Wake up to Serenity, Wake up in the City en Wake up with a Holiday feeling). Zo kun je wakker worden afhankelijk van je humeur, van de tijd van het jaar of van wat je die dag te wachten staat. Afrikaanse savanneklanken? Klotsende golven? Romantische Parijse klanken? Of het gezoem van een dynamische dag? Het is gewoon een kwestie van kiezen waar jij graag je ogen mee opent.

“Uit onderzoeken die we hebben uitgevoerd blijkt dat de consument wakker wil worden met geluiden die men zelf kan kiezen”, aldus Dominique van de Woestijne, Customer Marketing Manager Philips Beauty. “Uitgaande van dit consumenteninzicht en gebruikmakend van de lichtexpertise van Philips, hebben we een product ontworpen waarmee je gemakkelijk je wekervaring kunt afstemmen op je specifieke persoonlijke behoeften. De combinatie van vooruitstrevende lichttechnologie en gepersonaliseerde wekgeluiden helpt de perfecte wekervaring te creëren voor elk individu.

De Philips Wake-up Light is verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 129,00.

Lees ook:Word energiek wakker met licht
Lees ook:Wekker-Wakker worden met muziek uit de jaren ’50 en ’60
Lees ook:‘Good-old’ Jan Rietman naar Omroep MAX
Lees ook:Belangrijk (?!) onderzoek naar prehistorische sabelsprinkhaan
Lees ook:Deze wekker zet je aan of uit door hem om te draaien

1 Reacties // Reageer

One thought on “Op een natuurlijke manier wakker worden bestaat echt!

  1. ron

    Ziet er intressant uit ,binnekort even kijken hoe dat past

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>