Eigen glossy Olivier B. Bommel

Wéér een glossy? Inderdaad, weer een glossy, maar niet zomaar een. Dit keer is Olivier B. Bommel, ook wel Heer Bommel genoemd, aan de beurt. De glossy op 19 oktober. Het gaat om een eenmalige editie rond de ‘heer van stand’, een karakter van Marten Toonder.

Een aantal prominenten, onder wie bioloog Midas Dekkers, tv-kok Joop Braakhekke en striptekenaar Jan Kruis, levert een bijdrage aan het gelegenheidstijdschrift. Ook staan er interviews in met familieleden en de biograaf van Toonder. De glossy, 132 pagina’s, verschijnt in het kader van het Toonderjaar, waarmee wordt gevierd dat de in 2005 overleden tekenaar honderd jaar geleden werd geboren.

De BOMMELglossy verschijnt in maar liefst vier verschillende edities, in luxe uiteenlopend van een ‘normale’ glossy tot en met een door Bommel gesigneerde, genummerde, gebonden en fluwelen glossy. De luxere edities zijn exclusief verkrijgbaar via www.bommelglossy.nl.

Lees ook:De Bijbel nu ook in de supermarkt verkrijgbaar
Lees ook:De nieuwe schuimende glossy voor mannen: BIER!
Lees ook:Van wie is de geschiedenis? Bekentenissen van een biograaf
Lees ook:Hoe calvinistisch bent u? Calvijntest van dagblad Trouw
Lees ook:Trouw viert 20.000e editie met feestelijke krant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>