ANWB-lid? Met korting naar de 50plusbeurs!

Volgende week is het weer zover: de 50Plusbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. Zeshonderd stands, presentaties, workshops, gadgets, hebbedingetjes, gezondheidstips en lekker eten en drinken. Genoeg om een dag onder de pannen te zijn. Bovendien kun je aansluitend genieten van een optreden van de musicalsterren Tony Neef en Mariska van Kolck. Plannen om naar de 50Plusbeurs te gaan? Koop je kaartje via de ANWB en je krijgt een aantrekkelijke korting! Op de entree en toegang tot het musicalconcert of alleen op de entree voor de beurs zelf. De 50Plusbeurs wordt gehouden van 16 t/m 20 september.

Lees er meer over en bestel uw kaarten op anwb.nl/landvananwb
Meer informatie over de beurs? www.50plusbeurs.nl

Lees ook:Vier ‘t leven op de 50PlusBeurs
Lees ook:Gratis busvervoer naar de 50PlusBeurs
Lees ook:Senioren-Expo Veldhoven van 15 tot en met 20 januari
Lees ook:KreaDoe 2013 Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Nog 40 dagen tot de 50PlusBeurs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>