Echte liefde is…… twee dagen na elkaar sterven

Echte liefde is……het totaalbeeld van de ander klopt helemaal, geen enkele twijfel over de ander kent, geen angst kennen, vertrouwen hebben in elkaar, positieve energie, verbondenheid, intimiteit, elkaar het aller beste gunnen, draait om plezier en
echte liefde is genieten van elkaar.

 

 

Dit totaal pakket hadden de Britse Ronald en Miriam Pearson. Het echtpaar stierf twee dagen na elkaar.
Miriam (95) overleed als eerste, twee dagen later stierf ook echtgenoot Ronald (94). Het stel woonde in het Britse Broughton. Op een dansavond, tijdens de Tweede Wereldoorlog, ontmoetten ze elkaar. Nog tijdens de oorlog stapten ze in het huwelijksbootje.

Ronald en Miriam kregen twee kinderen, Jennifer en Mark, en hadden vijf kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Tot oktober leefde het hoogbejaarde stel nog zelfstandig, hun laatste dagen brachten ze in het ziekenhuis door. Ze waren bijna 72 jaar getrouwd toen Miriam op 13 maart overleed. Ronald stierf twee dagen later. Ze werden samen begraven op 8 april.

Lees ook:Hoogbejaard stel sterft dag na elkaar: het lijkt The Notebook wel!
Lees ook:Bejaard echtpaar sterft na 70 jaar dag na elkaar
Lees ook:Een tijdelijke bruid in Iran – een waargebeurd verhaal
Lees ook:Robin Gibb (61) van de Bee Gees heeft leverkanker
Lees ook:Een bijzondere liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>