Lefgozers gezocht!

2390-4f60177e3d4dce6a5c681a37abbd5bdf.gifUit de kleren gaan voor het goede doel, dat is lef hebben. STOP AIDS NOW! gaat vanaf vandaag op zoek naar lefgozers, mannelijke modellen die naakt willen poseren met de ArtBag van STOP AIDS NOW! Net zoals internationaal model Heidi Klum en STOP AIDS NOW!-ambassadeur Nicolette Kluijver dat eerder hebben gedaan.

Wat echt lef is…..

Als jongere, waar ook ter wereld, uitkomen voor je hiv-status en je actief inzetten om andere mensen met hiv te helpen en te waarschuwen voor hiv, dat is pas écht lef hebben, vindt STOP AIDS NOW!

In veel landen rust zo’n taboe op hiv en worden mensen met hiv zo gediscrimineerd dat zij een onzekere toekomst tegemoet gaan als hun hiv-status bekend wordt. In veel landen van de wereld is het hebben van een homoseksuele relatie zelfs een misdaad. Zolang er landen zijn die mensen met hiv of die risico lopen op hiv, blijven discrimineren en criminaliseren, zal er geen einde komen aan aids.

STOP AIDS NOW! ondersteunt daarom in Afrika en in Azië vooral die jonge mensen met lef. Jongeren lopen immers het grootste risico om  hiv te krijgen. Van alle nieuwe hiv-infecties in de wereld treft 34% jongeren tussen de 15 en 24 jaar.

STOP AIDS NOW! gaat nu in Nederland op zoek naar andere lefgozers, die mee willen doen aan een wel heel bijzondere actie.

Mannelijk model

STOP AIDS NOW!-ambassadeur Nicolette Kluijver ging vorig jaar uit de kleren met de ArtBag van STOP AIDS NOW!, in navolging van Heidi Klum. Dit keer zoekt STOP AIDS NOW! een mannelijk model, bekijk hier de oproep.  Elke man met lef kan zich opgeven tot en met 13 juli a.s. met een facebook profiel, op ikbeneenlefgozer.nl  Bekijk de oproep ook hier.

Stemmen op je favoriete man mag ook. De 15 mannen met de meeste stemmen, krijgen een professionele fotoshoot van top fotograaf Philip Riches (Hollands Next Topmodel). Op deze website zijn ook alle eerder uitgegeven ArtBags van STOP AIDS NOW! te koop.

Lees ook:Eerbetoon aan Freddie Mercury in GelreDome
Lees ook:Vivienne Westwood: arme mensen moeten geen goedkope kleding kopen
Lees ook:Oostenrijkers vriendelijkst, Zwitsers minst vriendelijk
Lees ook:KIJK LIVE: de recordsprong van Felix Baumgartner
Lees ook:Exploderende groei onder 50-plussers met HIV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>