Iconische HEMA T-shirts online verkrijgbaar

Schermafbeelding 2016-07-29 om 20.40.05Wegens groot succes en op veler verzoek van klanten zijn de populaire T-shirts, die HEMA speciaal voor de EuroPride heeft ontwikkeld, vanaf vandaag 12:00uur via hema.nl verkrijgbaar. Zo krijgt iedereen de kans om de liefde te vieren met de HEMA iconen. De T-shirts zijn online te bestellen in de drie varianten: tompouce ♥ tompouce, rookworst ♥ rookworst en rookworst ♥ tompouce.
Opbrengst naar het goede doel
Ook de netto winst van de online verkoop van de T-shirts gaat naar de gaystraight alliances van het COC. Een GSA is een groep leerlingen en docenten die willen dat hun school veilig is voor iedereen. Of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent.

De T-shirts zijn in beperkte oplage online verkrijgbaar in herenmaat M en L en damesmaat S tot en met XL en kosten Euro10,- per stuk. De T-shirts worden gratis thuisbezorgd of zijn af te halen in een HEMA filiaal.

Voor meer informatie zie: hema.nl/europride

 

Bron: HEMA

Lees ook:Exclusief bij de HEMA: stedentrip NS-Dagretour + lunch voor slechts 20 euro!!
Lees ook:Oud en Nieuw feest met HEMA vuurwerk
Lees ook:Schokkend bericht over en voor homo’s
Lees ook:Uitpuilende roze cultuuragenda tijdens EuroPride
Lees ook:Magere rookworsten zijn moddervet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>