Wat doe ik met kerst voor kinderen/kleinkinderen?!

Stel, je bent (groot)ouder, zoals ik. Je hebt samen 4 kinderen en 6 kleinkinderen.

De kerst staat voor de deur en je wilt dat die deur dan openstaat voor je gezin.  Maar…… je bent klein behuisd sinds de laatste de deur uit is gegaan.

Je hart wil dus wel, maar de locatie laat het niet toe. Dat baart zorgen en niet zo'n klein beetje ook. Want kerst vier je met elkaar. Dat hoort. Je wilt je kinderen en kleinkinderen meegeven wat je vroeger zelf ook hebt gehad. Gezelligheid. Het zweet breekt me uit.

Zondagmiddag "google" ik eens op mijn probleem en kom al doende op een briljant idee: we gaan uit eten met z'n allen. Maar…… dan wel in een restaurant waar we letterlijk en figuurlijk met z'n allen in passen, variërend in leeftijd van 0 tot 60. En de site die mij het ideale restaurant weet aan te raden komt boven drijven. Kijk hier maar eens. Vul plaats, leeftijd en grootte gezelschap in en voor je het weet zit je aan de kerstdis.

Wellicht hebben meer grootouders soortgelijk probleem. Kijken dan hier

Lees ook:Goedkoop uit eten vind je op etenvooreentientje.nl
Lees ook:Kleinkinderen vermaken……. hoe doen we dat?
Lees ook:Leef je uit op de ijspistes in Londen
Lees ook:Op zoek naar: Fietstrips.nl
Lees ook:Zo hou je je “peuter-kleinkind” zoet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>