Nel Veerkamp op 82-jarige leeftijd overleden

De uitzending van Man bijt hond staat vanavond helemaal in het teken van Nel Veerkamp. Zij is vandaag  op 82-jarige leeftijd overleden. Nel kampte al een tijd met longproblemen en werd dit jaar meerdere malen in het ziekenhuis opgenomen.

In het programma werden de Veerkampjes gevolgd in hun dagelijkse leven. Vooral Nel viel op met haar kleding met tijgerprint, haar vele roken en mopperen en haar opvallende Amsterdamse accent.

De Veerkampjes werden onverwacht populair bij het publiek en de Amsterdamse familie verscheen ook buiten Man bijt hond in de media. Het gezin was onder andere te gast bij JENSEN!, De nationale IQ test en Life & Cooking.

Dochter Hannie en schoonzoon Ton, de andere hoofdrolspelers uit de docusoap die Man bijt hond in 2004 uitzond, laten het programma weten dat de familie “diep bedroefd is door het verlies van hun moeder, oma en schoonmoeder, maar zijn blij dat ze zo lang in hun midden is geweest.”

Lees ook:Nel Veerkamp ligt al een week in het ziekenhuis
Lees ook:Man bijt hond niet meer
Lees ook:Man Bijt Hond zet kwaad bloed met blote vrouw
Lees ook:“Man bijt hond” brengt vanaf 25 maart travestie vanuit de Lellebel
Lees ook:Aanslag op Peter R. de Vries in 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>