Vrouwen lijken na scheiding twee jaar ouder…

Wil je er strak en jong uit blijven zien? Doe dan twee dingen absoluut niet: scheiden en antidepressiva tot je nemen. Uit recent onderzoek onder 186 identieke vrouwelijke tweelingen is namelijk gebleken dat vrouwen er na een scheiding twee jaar ouder uit zien. Antidepressiva zorgt voor een ouder uiterlijk. De reden hiervoor zou zijn dat de spieren in je gezicht door de middelen ontspannen en dat je huid daardoor uitzakt.
Uit het onderzoek, gepubliceerd in de Medical Journal of the American Society of Plastic Surgeons, bleek dat de helft van de tweelingen die gescheiden waren twee jaar ouder leken dan de helft die niet getrouwd was, nog steeds getrouwd of weduwe was.

Volgens de onderzoekers zit het ouder worden dus niet in je genen, maar kun je het beste geen antidepressiva nemen en getrouwd blijven. Wat een waanzin toch allemaal! Nee, bBlijf lekker ongelukkig bij elkaar, dan kom je vanzelf aan de antidepressiva……. dan maar een rimpel!

Lees ook:Alle vrouwen gaan op hun moeder lijken!
Lees ook:Ga jij vreemd? Dan je kinderen waarschijnlijk ook!
Lees ook:Ouderen vaak tegen wil en dank doorbehandeld
Lees ook:Bejaarde mannen meer “in” voor seks dan vrouwen
Lees ook:Te veel slaap? slecht voor het geheugen, te weinig slaap? slecht voor het geheugen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>