Eindelijk een echt mooie bikini voor vollere vrouwen

Wat leuk! Gabi Gregg, een bekende Amerikaanse modeblogger,  heeft samen met het zwemkledingbedrijf Swimsuitsforall een collectie bikini’s voor vrouwen met grote kledingmaten ontworpen.Ik denk inderdaad dat daar nog wel een gat viel te vullen! Beetje jammer alleen dat Gregg ze ‘fatkini’s’ noemt. Dat vind ik niet zo heel aardig klinken. De fatkini’s zijn verkrijgbaar in de Amerikaanse maten 10 tot en met 24, welke overeenkomen met de Europese maten 40 tot en met 52, meldt nu.nl.Het idee voor de bikini’s komt vanuit het eigen overgewicht van Gregg, die blogt onder de naam GabiFresh. Ze  besloot enkele maanden geleden een foto van zichzelf in bikini op haar blog te plaatsen, waarna ze overspoeld werd door positieve reacties. Tientallen vrouwen zetten vervolgens ook foto’s van zichzelf, poserend in plus-size bikini’s, op het internet. Hierna besloot Gregg besloot hierop een eigen lijn ‘fatkini’s’ te lanceren. De bikini’s zijn online te koop via Swimsuitsforall en wereldwijd worden verscheept. De prijzen liggen rond de 52 euro. Fijn hè? Hoef je je niet rot te voelen nu de zomer (welke zomer???) dichterbij komt!

Lees ook:“Hiep hiep hoera” voor de bikini
Lees ook:De bikini bestaat 70 jaar!
Lees ook:Vrouwen zeker in bikini als ze 59 jaar zijn!
Lees ook:Eén op de vijf 50-plusvrouwen zont topless
Lees ook:Vrouwen spenderen zo’n 23.000 euro aan zomerkleding

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eindelijk een echt mooie bikini voor vollere vrouwen

  1. Toontje

    Inderdaad is fatkini’s een op z’n zachts gezegd nogal een vreemde naam. Waarom deze bikin’s voor de vollere vrouw niet gewoon op de markt brengen als “plus-size” bikini’s? Dat klinkt tenminste gewoon vrouw vriendelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>