Jacques Brel: de definitieve biografie – completer dan ooit!

Er zijn zoveel nieuwe feiten, foto’s en verhalen dat de auteur van de, in 2003 verschenen, succesvolle biografie van Jacques Brel, de noodzaak voelde om een volledig nieuw boek met meer dan 200 extra pagina’s te maken. Zo is er een foto van een vermeende zoon van Brel, de foto van ‘de echte Marieke’, het volledige verhaal van de boot van Brel, de Askoy II, en de cover-top 180, met de beste vertolkingen van Brelchansons door anderen. Eindelijk de kans om van het gehele levensverhaal te genieten. Een mooi cadeau ook!

Jacques Brel De Definitieve Biografie brengt voor het eerst de geschiedenis van de Brel-interpretatie in kaart. Er is een volledig geïllustreerde discografie van alle compleet aan Brel gewijde lp’s, cd’s, video’s en dvd’s. Seghers bezit unieke live opnamen uit de jaren vijftig, afkomstig uit de clubs waar de nog onbekende Brel destijds optrad. Samen met de scans van zijn allereerste testplaten voor de Hasseltse radio completeren ze de discografie van Brel. Met verder een volledig geïllustreerde filmografie, alsmede een discografie van liedjes die Brel voor derden schreef.

Over de auteur:
Réne Seghers is schrijver en recensent. Eerder publiceerde hij een biografie van Franco Corelli en momenteel werkt hij aan een biografie van Hariclea Darclée.

 

-        Volledig herzien en uitgebreid

-        Van de eerste editie 10.000 exemplaren verkocht

-        Nieuwe feiten, verhalen en honderden foto’s

-        Het complete verhaal van Brels boot

-        Top 180 van de beste coveruitvoeringen

-        Prachtig gebonden uitvoering

-        Interactieve website 401Brel.nl

 

Jacques Brel
Verschijnt september 2012

Auteur:                                 René Seghers
Prijs:                                     € 39,95
ISBN:                                     978 90 215 5239 2

Lees ook:Prachtig fotoboek over onmogelijke vriendschappen
Lees ook:Graphyon registreert je geschiedenis
Lees ook:Transformer……
Het verhaal van Lou Reed
Lees ook:Hoe oud lijk jij? Doe de test!
Lees ook:Gezocht voor interview: vrouwen in de overgang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>