Niet doen op de werkvloer: een laag decolleté

Nou dames… Misschien heeft u het gevoel dat u er inmiddels een beetje te oud voor bent om met een diep decolleté naar uw werk te gaan, maar als dat nou niet zo is: toch maar niet meer doen! Eén op de vijf managers vindt een laag decolleté op het werk namelijk de grootste fout die een vrouwelijke werknemer kan maken. En ik maar denken dat vrouwen juist voordeel zouden kunnen hebben bij zulke ‘trucjes’, blijkt hieruit dus het tegenovergestelde. Een op de vijf bazen zegt ooit een werknemer ontslagen te hebben omdat deze zich niet ‘adequaat’ kleedde. De helft van de bazen zegt om dezelfde reden werknemers over te hebben geslagen bij promotie of loonsverhoging. Vrouwen die te veel decolleté laten zien op kantoor, saboteren hun carrière en zouden zelfs hun baan erdoor kunnen verliezen, zo blijkt uit een Brits onderzoek, gehouden onder 3000 werkgevers en werknemers.

Oh ja: de vrouw op de foto is inderdaad Angela Merkel, mocht u dat denken…

Lees ook:Morgen geen slippers aan naar het werk…
Lees ook:Oudere werknemer denkt langer door te werken
Lees ook:Voeding speelt een grote rol in ons leven, vooral bij vrouwen
Lees ook:Decolleté als visiteplaatje
Lees ook:Oudere werknemers zijn waardevol voor bedrijven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Niet doen op de werkvloer: een laag decolleté

  1. Pingback: Morgen geen slippers aan naar het werk… | 50plus

  2. Corset-lover

    Een op de vijf (dus maar 20%) bazen zegt ooit een werknemer ontslagen te hebben omdat deze zich niet ‘adequaat’ kleedde . Het overgrote deel 80% vinden het dus geen probleem als vrouwen met een diep decolleté gekleed aan het werk gaat . De grote meerderheid van die 80% bazen vind het juist prettig en aangenaam als hun werkneemsters met een diepe decolleté hun vrouwelijke rondingen tonen .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>