Feitjes over Queen Elizabeth II

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn; De Engelse koningin Elizabeth II is dit jaar 60 jaar staatshoofd. De site van de Belgische krant Het Laatste Nieuws zette een aantal interessante feitjes over de vorstin op een rijtje:

Zo is Elizabeth sinds haar 25ste levensjaar Britse koningin.  Twaalf premiers hebben onder haar gediend.  Ze leerde autorijden in 1945 tijdens haar dienst bij de strijdkrachten.  Haar eerste e-mail verstuurde de koningin in 1976 vanuit een militaire basis…En nog veel meer feitjes die je hier kunt lezen.

Lees ook:Regeringsrecord Britse Queen Elizabeth
Lees ook:Hoe hip! Queen Elizabeth viert jubileum met Spice Girls
Lees ook:Koningin kan schilderij niet waarderen (filmpje)
Lees ook:Vrouwen kunnen dus WEL autorijden
Lees ook:Britse Queen furieus om ‘stelen’ van borrelnootjes…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>