Leeftijds discriminatie bij reisverzekeringen

Als je als “reislustige senior” op vakantie gaat is het verstandig om vooraf even een aantal zaken op een rijtje te zetten en dan met name als het gaat om het afsluiten van een reisverzekering. Waarom betaalt een oudere dezelfde premie voor zijn reisverzekering, maar krijgt bij een ongeluk of overlijden veel minder uitgekeerd?

Op vakantie krijg je een ongeluk: je raakt blijvend invalide of komt te overlijden. Reisverzekeringen keren dan een vergoeding uit. Uit een onderzoek van Verzekeringssite.nl blijkt dat 60% van de reisverzekeringen een lager bedrag uitkeert aan mensen onder de zeventien jaar en boven de zeventig jaar.

Zorg voor een onbezorgde vakantie!

Lees ook:Hier met je verzekering! Maak kans op een premieloos jaar!
Lees ook:Kleinkinderen gratis meeverzekerd
Lees ook:Blijf bewegen op vakantie!
Lees ook:Gehoorapparaat verdwijnt uit basispakket
Lees ook:65-plusser duur uit met autoverzekering

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leeftijds discriminatie bij reisverzekeringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>