Beleef landleven op zaterdag 22 oktober in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem

Zoete geur van gepofte kastanjes, herfstblad dat onder je voeten knispert en het gebruis van water in de schoepen van een monumentale watermolen. Het echte buitenleven is een heerlijkheid.
Beleef Landleven, op zaterdag 22 oktober in het Nederlands Openluchtmuseum (NOM), is het ware dagje uit voor iedereen die van dat buitenleven houdt. In het museum zijn er talloze activiteiten, volop gelegenheid tot het proeven van overheerlijke streekgerechten op de markt, demonstraties van oude en vooral nog zinvolle ambachten. In feite komt op deze dag het magazine Landleven tot leven.

Beleef Landleven is vooral een evenement om iets van op te steken. Zo kunt u uw vragen stellen aan de experts (zoals dierenarts, fruitdeskundige en tuinspecialist) van Landleven en kunt u deelnemen aan workshops over tuinen, bloemschikken en eten uit eigen tuin.

U maakt in het museum een wandeling door een unieke kruidentuin, leert een moestuin aanleggen, ziet hoe de ambachtelijke slager met eerlijk vlees omgaat, proeft van balkenbrij, smoutappelen en bloedworst en maakt kennis met talloze Oud-Hollandse huisdierrassen.

Wie buiten wil wonen voelt zich thuis op Beleef Landleven.

Lees ook:Beleef Landleven in het Openluchtmuseum!
Lees ook:Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum 5, 6 en 7 september: Zien, beleven en doen
Lees ook:Landleven Tuinen op 22 juni in Appeltern
Lees ook:Beleef Landleven, het ideale dagje uit!
Lees ook:Bloem & Tuin 2011 Grootste tuinevenement in Benelux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>